skip to Main Content

Voorjaarsevent 99vanTwente

Op 26 april organiseert de 99vanTwente in samenwerking met werkplein Twente en diverse scholen een voorjaarsevent.

Datum: Donderdag 26 april, 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Familiepretpark de Waarbeek Hengelo Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo
Voor wie: Werkgevers van MKB en grote bedrijven met mogelijke stage- of werkplekken voor jongeren tot 27 jaar met max. mbo niv 1 opleiding

Tijdens dit event leert u de talenten van jongeren kennen, waarbij de focus ligt op jongeren uit het praktijkonderwijs (PRO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Welke kennis en kunde hebben deze jongeren in huis om uw bedrijf verder te helpen? Wat is er mogelijk rondom stage en werkplekken?

Leer meer van de ervaring van andere werkgevers, rondom het invullen van hun MVO-beleid, inclusief werkgeven, maar ook het flexibel invullen van personeelstekorten. Deze dag staat in het teken van het ontmoeten van gelijkgestemde werkgevers, jongeren en het maken van matches voor stage- of werkplekken.

Programma
10.00-10.30: Inloop
10.30-12.30: Werkgeversprogramma
Een interactieve kennissessie met andere werkgevers waarin u wordt voorbereid hoe u in contact komt en in gesprek raakt met de jongeren op het event.
Wie zijn deze jongeren, wat zijn hun mogelijkheden, hoe plaats, begeleid en leidt je deze jongeren op in uw organisatie?
12.30-13.30: Lunch
14.00: Gezamenlijke aftrap met de jongeren
14.00-16.00: Beroepenbraderie in het park, met de sectoren horeca/recreatie/ catering, zorg, schoonmaak, techniek/bouw, logistiek/transport, detailhandel, productie/industrie.
Met diverse werkgevers zoals de Waarbeek, Frans op den Bult, Axent Groen, Visschedijk, Thales, InfraVak, Sallandse Wegenbouw, De Groene Taxi, MSG Post & Koeriers, Brookhuis Taxi Oldenzaal, Bolletje en IKT.

Als bedrijf sluit u zich aan bij een van deze sectoren, krijgt u een plek op het park, en kunt u in diverse rondes uw bedrijf presenteren aan de jongeren. Denk aan demonstratie, uitleg over diverse beroepen, functies, producten, of goodiebags. Maar bovenal concrete vacatures voor stage- of werk!

Waarom is het leuk om bij uw bedrijf te werken of opgeleid te worden? Wat biedt u werknemers? Jongeren kunnen proeven aan uw bedrijf, product en sector. Hier heeft u dé kans om een match te maken met deze potentiële arbeidskrachten!

Aanmelden en informatie
Aanmelden kan tot 19 april via het aanmeldformulier.
Meer informatie? Mail 99vantwente@denormaalstezaak.nl of bel 070-8508625. Er is beperkt plek, dus vol = vol.

Back To Top
X